Bore- og skærefirma med stor ekspertise indenfor området

Pehrsons Betonboring & -Skæring ApS i Spentrup i Randers Kommune og Mariager er et erfarent bore- og skærefirma med stor ekspertise. Vi er et landsdækkende bore- og skærefirma, som kommer i hele Danmark, og vi har stort fokus på kvalitet, finish og tilfredse kunder.

Mange års viden og erfaring bag vores bore- og skærefirma

​Vi udfører alt det traditionelle bore- og skærearbejde, men vi har også specialiseret os i cirkelskæring, wireskæring og dybdeskæring i negativ retning.

Vores bore- og skærefirma blev stiftet i januar 2013, men stifteren, Anders Pehrson, havde mange års erfaring i branchen før stiftelsen. Den viden, som vi benytter til at udføre vores specialopgaver, bygger med andre ord på Anders Pehrsons erfaring og kompetencer.

Vi sørger altid for, at vi er opdateret med det nyeste grej på markedet, og vores medarbejdere er udstyret med alle de grundlæggende kurser, som typisk kræves på pladserne. Dermed kan vi altid levere det bedst mulige resultat.

Samtidig er vi meget opmærksomme på arbejdsmiljøet i vores bore- og skærefirma. Tunge løft er der mange af, og derfor indkøber vi løbede nye hjælpemidler for at aflaste vores dygtige medarbejdere.

Kontakt os for at få et tilbud på boring og skæring

​Du er ganske velkommen til at kontakte os for at få mere at vide om vores bore- og skærefirma, og vi kommer gerne med løsningsforslag i forbindelse med et uforpligtende tilbud.

Du kan skrive til: anders@pbbs.dk, eller du kan ringe til os på mobiltelefon 26 11 01 11 for at aftale det videre forløb.

​Kontakt os

Send os en forespørgsel.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMA

PBS – Pehrsons Betonboring & -Skæring ApS

CVR: 35031251

KONTAKT

ADMINISTRATION

Tlf.: 88 77 01 11

E-mail: faktura@pbbs.dk

ARBEJDE/TILBUD

Tlf.: 26 11 01 11

E-mail: anders@pbbs.dk