Wireskæring til specialopgaver i store tykkelser​

Hos Pehrsons Betonboring & -Skæring ApS i Spentrup i Randers Kommune og Mariager udfører vi wireskæring ved nybyggeri, ombygning og nedbrydning i hele Danmark. Wireskæring gør det muligt at udføre specialopgaver i store tykkelser uden overskæringer i hjørnerne.

Alle tykkelser ordnes nemt og effektivt med wireskæring

​Vi har en topmoderne wiresav, der kan kombineres med vores nymoderniserede vægsave. Det giver os mulighed for at skære i stort set alle tykkelser på en nem og effektiv måde.

Vores traditionelle vægsav har derimod en skæredybde på blot 72 centimeter fra den ene side. Dertil kommer, at wireskæring er mindre støjende end skæring med almindelig klinge.

Wireskæring kræver, at vi har adgang fra begge sider af emnet. Vi borer et hul på Ø20-30 millimeter på hver side, hvorpå vi fører wiren igennem emnet som for eksempel kan være en væg. Derudover kræver wiresaven, at vi har adgang til 32 amp.

En wiresave bliver også brugt til friskæring i forbindelse med hele eller delvise nedbrydninger. Her kan vi fjerne store elementer og fundamenter, uden der kommer større vibrationer ud i de øvrige emner.

KONTAKT OS FOR AT HØRE MERE OM SKÆRING MED WIRESAV

​Du kan altid kontakte os, hvis du vil høre mere om wireskæring eller andre bore- og skæremetoder. Vi kommer gerne med råd og vejledning i forbindelse med opgaver, og vi udarbejder naturligvis gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakte os gerne på mobiltelefon 26 11 01 11 eller på e-mail: anders@pbbs.dk for at aftale nærmere.

​Kontakt os

Send os en forespørgsel.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMA

PBS – Pehrsons Betonboring & -Skæring ApS

CVR: 35031251

KONTAKT

ADMINISTRATION

Tlf.: 88 77 01 11

E-mail: faktura@pbbs.dk

ARBEJDE/TILBUD

Tlf.: 26 11 01 11

E-mail: anders@pbbs.dk