​Vægskæring i mange forskellige materialer og tykkelser

Hos Pehrsons Betonboring & -Skæring ApS i Spentrup i Randers Kommune og Mariager kan vi udføre forskellige former for vægskæring i mange forskellige materialer og tykkelser. Vi kommer i hele Danmark for at lave vægskæring i forbindelse med blandt andet nybyggeri, ombygning og nedbrydning.

Vi tilbyder mange former for vægskæring såsom med vægsav

​Vi har stor ekspertise med vægskæring, og det kan være i betydelige tykkelser, og vi har en række forskellige værktøjer såsom vægsave, kædesavsmoduler til vægsave, wiresave samt højfrekvensring- og kapsave. Derudover kan vi også udføre boreopgaver.

Vores traditionelle vægsave har en skæredybde på 72 centimeter fra den ene side, mens wiresaven kan skære dybere, men den kræver, at den kan sættes fast på begge sider. Væg- og wiresave kræver, at vi har adgang til 32 amp, men vi kan nøjes med 16 amp ved mindre vægtykkelser

Vi benytter et kædesavsmodul til vægskæring, hvis vi skal undgå oversnit i hjørnerne, men den kan kun skære i tykkelser på op til 40 centimeter. 

Desuden kan vi udføre håndskæring i op til 27 centimeter, hvis der ikke er plads til opsætning af væg- eller wiresav. Den kræver, at vi har adgang til kræver 16 amp.

Kontakt os for at få et tilbud skæring i vægge

​Du er meget velkommen til at kontakte os, så vi kan drøfte mulighederne for vægskæring. Vi kommer gerne med løsningsforslag, og vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud.

Du kan ringe til os på mobiltelefon 26 11 01 11, eller du kan skrive til: anders@pbbs.dk.

​Kontakt os

Send os en forespørgsel.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMA

PBS – Pehrsons Betonboring & -Skæring ApS

CVR: 35031251

KONTAKT

ADMINISTRATION

Tlf.: 88 77 01 11

E-mail: faktura@pbbs.dk

ARBEJDE/TILBUD

Tlf.: 26 11 01 11

E-mail: anders@pbbs.dk