Diamantskæring  tilbydes i alle former

Hos Pehrsons Betonbori​ng & -Skæring ApS i Spentrup i Randers Kommune og Mariager tilbyder vi alle former for diamantskæring overalt i hele Danmark. Vi har specialiseret os i alt inden for diamantskæring samt andre former for skæreopgaver med for eksempel vægsav, håndsav og wiresav samt cirkelsav.

Vandret, lodret og vinkelret diamantskæring

​Diamantskæring bliver blandt andet brugt i forbindelse med, at der skal laves rørgennemføringer, udluftninger og huller til limankre. Vi kan bore i alle materialer, og det er ligegyldigt, om det er vådt eller tørt.

Vi skal normalt have adgang til 16 amp, men visse former for diamantskæring kræver op til 32 amp.​ Det kræver naturligvis, at den kan suge sig fast, og det kan for eksempel være en klinkevæk på et badeværelse. Dog er det ikke tilladt at benytte vakuummontering, når der skal bores huller, som er over Ø350.

KONTAKT OS FOR et uforpligtende tilbud

​Du kan altid kontakte os, hvis du vil høre mere om diamantskæring. Vi kommer gerne med råd og vejledning i forbindelse med opgaver, og vi udarbejder naturligvis gerne et uforpligtende tilbud.

Kontakte os gerne på mobiltelefon 26 11 01 11 eller på e-mail: anders@pbbs.dk for at aftale nærmere.

​Kontakt os

Send os en forespørgsel.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMA

PBS – Pehrsons Betonboring & -Skæring ApS

CVR: 35031251

KONTAKT

ADMINISTRATION

Tlf.: 88 77 01 11

E-mail: faktura@pbbs.dk

ARBEJDE/TILBUD

Tlf.: 26 11 01 11

E-mail: anders@pbbs.dk