Gulvskæring i ny og gammel beton samt asfalt

Hos Pehrsons Betonboring & -Skæring ApS i Spentrup i Randers Kommune og Mariager udfører vi gulvskæring i hele Danmark. Gulvskæring benyttes blandt andet til at lave udsparinger i dæk og gulv samt ved renovering af kloakker og afløb. Derudover påtager vi os også andre relaterede skæreopgaver.

Udsparing og opskæring af fuger med gulvskæring

​Vi tilbyder gulvskæring i ny beton, gammel beton, asfalt og lignende materialer, og det kan være i forbindelse med udsparing i dæk og gulv. Vi udfører også gulvskæringsopgaver i nystøbt beton for at sikre, at betonen, når den ophærder, kan give sig i fugerne, og for at undgå, at den giver sig på kryds og tværs i den nystøbte beton.

Vi bruger endvidere gulvskæring til at opskære gamle PCB-fuger med. Det sker ved at skære på den anviste afstand på hver side af fugen. Vi sikrer naturligvis, at der kommer tilstrækkeligt med vand, så vi kan binde støvet og samtidig sikre, at det bliver suget op og kørt til behandling, hvis dette er påkrævet. Vi benytter altid vand til køling af klingen og til at forhindre støv, når vi har gulvskæringsopgaver.

Bemærk, at gulvskæringsarbejde kræver 16-32 amp, men det afhænger af tykkelsen.

KONTAKT OS GERNE FOR AT FÅ ET TILBUD PÅ EN SKÆREOPGAVE

​Du er velkommen til at kontakte os for at få yderligere oplysninger om gulvskæring, og vi udarbejder naturligvis gerne et uforpligtende tilbud på en gulvskæringsopgave.

Du kan kontakte os på mobiltelefon 26 11 01 11, eller du kan sende en e-mail til anders@pbbs.dk.

​Kontakt os

Send os en forespørgsel.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMA

PBS – Pehrsons Betonboring & -Skæring ApS

CVR: 35031251

KONTAKT

ADMINISTRATION

Tlf.: 88 77 01 11

E-mail: faktura@pbbs.dk

ARBEJDE/TILBUD

Tlf.: 26 11 01 11

E-mail: anders@pbbs.dk