Diamantboring i alle materialer op til Ø1000​

Hos Pehrsons Betonboring & -Skæring ApS i Spentrup i Randers Kommune og Mariager udfører vi diamantboring i hele Danmark. Vi kan udføre diamantboring i alle materialer op til Ø1000.

Vi kan tilbyde vakuummontering ved diamantboring

Diamantboring benyttes typisk udføres i forbindelse med rørgennemføringer, udluftninger og huller til limankre med mere.Vi kan udføre diamantboring i meget dybe tykkelser, men der er begrænsninger i visse tilfælde, selvom vi benytter en forlænger. Vi kan bore i alle materialer, og det kan være vådt eller tørt. Desuden kan vi bore vandret, lodret og i vinkel.

Vi tilbyder vakuummontering, hvis der er et ønske om, at maskinen ikke bliver fastgjort i væg og gulv med plugs. Det kræver, at underlaget er så fast, at maskinen kan suge sig fast. Det kan for eksempel være en klinkevæk på et badeværelse. Vakuummontering er ikke muligt, hvis der skal bores huller, som er over Ø350. Det er et sikkerhedsspørgsmål. Diamantboringsopgaver kræver adgang til 16 amp, men i visse tilfælde kræves der 32 amp.

KONTAKT OS GERNE FOR AT FÅ ET TILBUD PÅ DIAMANTBORING

​Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker flere oplysninger om diamantboring, og vi kommer gerne med råd og vejledning. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på en boreopgave.

Du kan kontakte os telefonisk på mobiltelefon 26 11 01 11 for at aftale nærmere. Eller du kan sende en e-mail til os på: anders@pbbs.dk.

​Kontakt os

Send os en forespørgsel.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMA

PBS – Pehrsons Betonboring & -Skæring ApS

CVR: 35031251

KONTAKT

ADMINISTRATION

Tlf.: 88 77 01 11

E-mail: faktura@pbbs.dk

ARBEJDE/TILBUD

Tlf.: 26 11 01 11

E-mail: anders@pbbs.dk