Skæring i beton, armeret beton og mursten​

Hos Pehrsons Betonboring & -Skæring ApS i Spentrup i Randers Kommune og Mariager har vi stor ekspertise med skæring i beton, armeret beton, mursten og mange andre materialer. Vi kommer i hele Danmark for at udføre skæring i beton og mursten.

Vi benytter vægsave og håndsave til skæring i beton

​Skæring i beton kan benyttes, når der skal laves port-, døre- og vindueshuller, eller hvis de nuværende skal udvides. Det kan også ske i forbindelse med, at større elementdele såsom dæk og vægge skal fjernes, eller at det nuværende byggeri skal lægges sammen med nybyggeri.

Vores vægsave kan skære i op til 72 centimeter fra en side af, og vi kan skære i vinkler op til 45 grader vinkelret på emnet. Vi benytter vand til køling af klinge og maskine, men vi suger det gerne op igen. Vores vægsave kræver 32 amp, men vi kan nøjes med 16 amp ved mindre vægtykkelser.

Vi har også et såkaldt kædesavsmodul, der kan monteres på vores vægsave. 

Dermed kan vi undgå oversnit i hjørnerne. Modulet kan fjerne den "trekant," som den runde klinge har lavet ved skæring i beton. Kædesavsmodullet kan skære i en tykkelse på op til 40 centimeter.

Vi råder endvidere over både benzin- og højfrekvensring- og kapsave. Vi kan benytte ringsaven i dybder op til 270 millimeter i både væg og gulv. 

Håndskæring benyttes typisk, hvis der ikke er plads til opsætning af vægsaven, til delesnit, til rilning ved kabler med mere. Højfrekvenssaven kræver 16 amp.

Kontakt os for at få et tilbud på betonskæring

​Du kan kontakte os på mobiltelefon 26 11 01 11 eller på: anders@pbbs.dk, hvis du ønsker et tilbud på skæring i beton.

​Kontakt os

Send os en forespørgsel.

Vi vender tilbage hurtigst muligt.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

FIRMA

PBS – Pehrsons Betonboring & -Skæring ApS

CVR: 35031251

KONTAKT

ADMINISTRATION

Tlf.: 88 77 01 11

E-mail: faktura@pbbs.dk

ARBEJDE/TILBUD

Tlf.: 26 11 01 11

E-mail: anders@pbbs.dk